logo

OTDT


Április 26-án véget ért a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia 2019-04-30

A Testnevelés- és Sporttudományi Szekciót Idén a Testnevelési Egyetem rendezte meg, ahol 122 pályamunkát mutattak be a hallgatók. (Az eredmények itt érhetők el.)

Az Állam- és Jogtudományi Szekciót a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara rendezte. A szekcióban 264 pályamunkát mutattak be a hallgatók, a szekcióban elért eredmények itt találhatók.

A Közgazdaságtudományi Szekció idén a Pécsi Tudományegyetem zajlott, 364 volt a bemutatott pályamunkák száma - az eredmények itt érhetők el.

Április 15-17 között zajlott a Biológia Szekció a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karán 185 bemutatott pályamunkával , valamint a Tanulás- és Tanításmódszertani - Tudástechnológiai Szekció a PPKE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán, Esztergomban, ahol 147 előadás hangzott el.

Április 16-18 között rendezték meg az Agrártudományi Szekciót a Debreceni Egyetemen, itt 283 dolgozatot hallhattak a résztvevők, a Had- és Rendészettudományi Szekciót 158 pályamunkával, és az Informatika Tudományi Szekciót szintén az Óbudai Egyetemen, 125 előadással.

Április utolsó hetében 6 szekció zajlott párhuzamosan: a Fizika, Földtudományok és Matematika szekcióban a hallgatók 259 pályamunkát mutattak be Egerben, az Eszterházy Károly Egyetem Természettudományi Karán. Az Orvos- és Egészségtudományi Szekciót a Debreceni Egyetem rendezte meg, ez volt a legnagyobb szekció 559 pályamunkával.

Ugyancsak ezen a héten volt a Humán Tudományi Szekció 245 és a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekció 191 bemutatott pályamunkával, mindkét szekciót az ELTE rendezte. Illetve az utolsó héten zajlott még a Művészeti és Művészettudományi Szekció a Kaposvári Egyetemen 245 műalkotással-pályamunkával, és a Társadalomtudományi Szekció 230 bemutatott pályamunkával.