"Bonis Bona – a nemzet tehetségeiért" Kiváló Tehetséggondozó Szervezet díjban részesült az Országos Tudományos Diákköri Tanács


 

 

A "Bonis Bona – a nemzet tehetségeiért" díjat idén összesen 57 kiemelkedő munkát végző hazai és határon túli pedagógus, tehetségsegítő szakember, valamint 3 „Kiváló Tehetséggondozó Szervezet” képviselője számára adta át Novák Katalin családokért felelős miniszter szeptember 9-én, a Budapesti Music Centerben rendezett gálán. A díjat az OTDT képviseletében Prof. Dr. Szendrő Péter elnök és dr. Cziráki Szabina titkár vette át.

 

A díjjal elismerték az 1973 óta működő Országos Tudományos Diákköri Tanács és szakmai bizottságai minden tagjának, továbbá valamennyi OTDK rendezőnek, illetve intézményi és kari TDK-felelősnek a tevékenységét, valamint  a TDK-s hallgatókat és témavezetőiket, hiszen a szervezet elsődleges célja az ő segítésük és támogatásuk.  Köszönjük és gratulálunk!

 

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács mellett „Kiváló Tehetséggondozó Szervezet” díjban részesült a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium, valamint a Momentum Doctorandus – gratulálunk a díjazottaknak!

 

Részletes cikk az idei Bonis Bona díjak átadásáról: https://ntk.hu/atadtak-az-idei-bonis-bona-es-tehetsegbarat-onkormanyzat-dijakat/