Pályamunkák feltöltése és TDK-konferenciák


 

Intézményi és kari TDK-konferencia megtartása

A) Amennyiben igény van rá, a TDK-konferenciák online platformon megtarthatók, ilyen esetben elegendő lesz a jegyzőkönyvet akkor feltölteni az OTDT online rendszerébe, ha ismét bemehetnek a hallgatók a felsőoktatási intézményekbe. Online TDK-konferencia esetén a jegyzőkönyvet az intézményi és kari TDT-elnöknek kell aláírnia, és azt szkennelve megküldeni az OTDT Titkárságának.

B) Amennyiben az intézmény/kar úgy dönt, az is lehetséges, hogy a tavaszi TDK-konferenciát az ősz elején tartsák meg (bízva benne, hogy akkorra már ismét nyitva állnak az intézmények). Ebben az esetben az elvileg a tavaszi félévben abszolutóriumot szerzett hallgatók is jogosultságot szerezhetnek a konferencián az OTDK-ra.

 

A feltöltés alatt álló pályamunkák

Azon hallgatók esetében, akiknek a feltöltési határideje a következő időszakra esik, azt egységesen május 31-ig meghosszabbítjuk. Ez jelenleg folyamatban van, amíg nem élesedik a rendszerben, addig a türelmüket kérjük.

Ha van olyan hallgató, akinek már lejárt a feltöltési határideje az elmúlt időszakban, de a dolgozatát nem sikerült feltöltenie, azt kérjük, hogy jelezzék felénk. A rendszerben automatikusan csak a még le nem zárult feltöltési határidejű dolgozatok esetében tudunk egységesen hosszabbítani, a már lejárt határidejű dolgozatok esetében nem, azokat egyesével kell módosítanunk.

 

Pályamunka feltöltéséről szóló levelek kiküldése

A TDK-jegyzőkönyvek befogadását addig, amíg a hallgatók vissza nem tudnak térni a felsőoktatási intézményekbe, felfüggesztjük, így azon hallgatók, akik még nem kaptak e-mail-t az OTDT online rendszeréből a feltöltésről, a közeljövőben nem is fognak kapni. Kivételt képeznek ez alól azok a hallgatók, akiknek az esetében már megtörtént a jegyzőkönyv befogadása, és az abban szereplő, az OTDK-ra javasolt többi pályamunka szerzője kapott tájékoztatást. Ha erről jelzést kapunk, úgy ismételten küldünk e-mail-t, előtte természetesen az e-mail címet ellenőrizzük az online rendszerben.

Továbbá az intézményi és kari TDT-elnök kifejezett kérésére is befogadunk jegyzőkönyvet, amennyiben a hallgatók tájékoztatást kaptak előzetesen a TDK-felelőstől, és fel is tudják tölteni a határidőig a dolgozatukat.