Újabb rangos elismerés


Újabb rangos elismerés:

az OTDK lett a Highlights of Hungary 2019 második helyezettje és a Brain Bar Különdíjasa

Az OTDK 2020. február 21-én két jelentős díjjal gazdagodott: a közönségszavazással kiérdemelt Highlights of Hungary második helyezésének és a Brain Bar Különdíjának elnyerése újabb bizonyítéka annak, hogy az OTDK a magyar felsőoktatás tehetségeinek összetartó, értékteremtő közössége. Az idén hetedik alkalommal megrendezett népszerű és jelentős megmérettetésen 55 kiváló jelölt mutatkozhatott be a nagyközönségnek, amelyeket a szakmai kurátorcsapat a 2019-es év legnagyobb hatással bíró hazai sikereinek, eredményeinek és előremutató ügyeinek ítélt. Az OTDK az erős mezőnyben 53 olyan értékes kezdeményezést utasított maga mögé, amelyekre valóban érdemes ma Magyarországon odafigyelni.

A második helyezés és a Különdíj a több mint 60 éve töretlenül sikeres tudományos diákköri mozgalom valamennyi volt és jelenlegi szereplőjének, a tehetséges, kutatni és alkotni vágyó fiataloknak és az őket támogató, önzetlen tanároknak, kutatóknak és mestereknek ad újabb elismerő megerősítést arra, hogy a TDK örök.

Az OTDK méltó módon illeszkedik Highlights of Hungary pozitív társadalmi üzenetéhez: örüljünk egymás sikereinek és legyünk büszkék kreatív értékeinkre.

Köszönjük a közös munkát, a közös sikert, köszönjük a szavazatokat!